پشتیبانی کنید

چیزی کار نمی کند، یا کلمه ای که اشتباه به نظر می رسد؟ برای ما بنویسید - برنامه توسط یک تیم کوچک نگهداری می شود و پیام ها خوانده می شوند.

تماس بگیرید

ایمیل [email protected]. لطفاً مدل دستگاه، نسخه برنامه و کاری را که هنگام بروز مشکل انجام می‌دادید، وارد کنید. اسکرین شات کمک زیادی می کند.

اشتراک، بازپرداخت و بازیابی خرید

خریدهای وب سایت استفاده کنید CloudPayments: 699₽ در ماه یا 2999 ₽ در سال، با تمدید خودکار. شارژهای آینده را خاموش کنیدHola Cards حساب کاربری→ حق بیمه → تمدید خودکار را خاموش کنید یا استفاده کنیدmy.cloudpayments.ru. دسترسی تا پایان دوره پرداختی ادامه دارد. حذف نصب برنامه تمدید را لغو نمی کند.

برای مشکل پرداخت وب یا درخواست بازپرداخت، با [email protected] یا +7 901 781-07-03 تماس بگیرید. شامل شماره سفارش، تاریخ پرداخت و مبلغ، ایمیل حساب و توضیحات. هرگز شماره کارت کامل، کد امنیتی یا رمز عبور خود را ارسال نکنید. به شرایط اشتراک، لغو و بازپرداخت مراجعه کنید.

اگر خریداری کردید Premium در اپلیکیشن موبایل از طریق App Store یا Google Play ، لغو یا بازپرداخت را در آن فروشگاه مدیریت کنید:Apple اشتراک هایاGoogle Play اشتراک ها.

اگر خرید فروشگاهی Premium را فعال نکرده است، تنظیمات برنامه را باز کرده و از گزینه بازیابی استفاده کنید. اگر کمکی نکرد، با رسید فروشگاه برای ما بنویسید.

گزارش یک ترجمه یا مثال اشتباه

کلمه اسپانیایی و آنچه فکر می کنید باید باشد را ارسال کنید. اصلاحات در به روز رسانی محتوای بعدی اعمال می شود. بنویسید[email protected].

تمرین صدا شناسایی من نیست

حالت‌های صوتی برای پایان دانلود به مدل تشخیص گفتار نیاز دارند و به مجوز میکروفون نیاز دارند. هر دو را در تنظیمات برنامه بررسی کنید. تشخیص روی دستگاه اجرا می‌شود، بنابراین اتصال ضعیف پس از نصب مدل بر آن تأثیر نمی‌گذارد.

حساب Hola Cards یا داده خود را حذف کنید

می‌توانید بدون نصب مجدد اپلیکیشن موبایل درخواست حذف کنید. Hola Cards را در وب باز کنید، به همان حساب وارد شوید، نمایه خود را باز کنید، "حذف حساب" را انتخاب کنید، کلمه تایید نمایش داده شده روی صفحه را تایپ کرده و تایید کنید. در برنامه تلفن همراه، تنظیمات حساب را باز کنید و "حذف حساب" را انتخاب کنید. حذف دائمی است.

این کار حساب ورود به سیستم، نمایه، پیشرفت یادگیری همگام‌سازی شده، گروه‌های کلمه ذخیره‌شده و نمایه خدمات اشتراک مرتبط را حذف می‌کند. تمدید اشتراک وب سایت لغو می شود. اشتراک های App Store و Google Play باید به طور جداگانه در فروشگاه لغو شوند تا هزینه های بعدی متوقف شود. حذف نصب برنامه به تنهایی اکانت ابری شما را حذف نمی کند.

فرآیند حذف خودکار با تأیید شما شروع می شود. اگر یک سرویس خارجی در دسترس نباشد، درخواست در صف می ماند و دوباره امتحان می شود. برای درخواست حذف از طریق ایمیل، یا حذف داده های انتخابی (به عنوان مثال تجزیه و تحلیل) در حالی که حساب خود را حفظ می کنید، به [email protected] از ایمیل حساب خود بنویسید و مشخص کنید که آیا می خواهید حساب یا داده خاصی حذف شود. پلت فرم دستگاه خود را برای درخواست های تجزیه و تحلیل قرار دهید. ما ظرف 30 روز پاسخ می‌دهیم و ممکن است لازم باشد تأیید کنیم که حساب یا داده‌ها متعلق به شما هستند.

سوابق تراکنش و اشتراک مورد نیاز برای بازپرداخت و حسابداری پس از حذف حساب، با حذف ایمیل حساب از سوابق سفارش ما حفظ می شود. یک سابقه فنی از شناسه حساب حذف شده برای جلوگیری از ایجاد مجدد حساب در جلسات قدیمی دستگاه حفظ می شود. این سوابق در حال حاضر منقضی خودکار ثابتی ندارند. با پشتیبانی تماس بگیرید تا بپرسید کدام سوابق باقی مانده است و در صورت امکان درخواست حذف آنها را بدهید. هیچ حذف خودکار 90 روزه همه داده ها وجود ندارد.